Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ)

Παίρνουμε ένα κομμάτι σοκολάτας (κουβερτούρα) 30-35 γραμμαρίων (έχουμε ζυγαριά ή το υπολογίζουμε από την συσκευασία) και το σπάζουμε σε μικρότερα κομματάκια.
Ρίχνουμε στο μπρίκι ένα φλυτζανάκι Ελληνικού καφέ νερό μαζί την κομματιασμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις δούμε ότι πάει για να φουσκώσει όπως ο Ελληνικός καφές έχουμε ανοιγμένη μια βανίλια σκόνη σε συσκευασία και μαζί με ένα φλιτζανάκι Ελληνικού γάλα εβαπορέ (μπαίνει και φρέσκο που θεωρείται καλύτερο αλλά όχι τόσο εύγευστο) μαζί με την βανίλια και ανακατεύουμε πάλι συνεχώς για να μην κολλήσει ειδικά το γάλα.
Μόλις φουσκώσει είναι έτοιμο, το ρίχνουμε σχετικά γρήγορα σε κούπα βάζουμε από επάνω του τρούφα ή καλύτερα τριμμένη σοκολάτα (και λευκή για εναλλαγή χρώματος στο μάτι) αφήνουμε λίγο να κρυώσει (είναι σαν λάβα από την θερμοκρασία), έχουμε δίπλα μας ένα ποτήρι κρύο γάλα για το κάψιμο αν βιαστούμε) και πάμε μέχρι για υπερεπιδόσεις (δεν αναφέρω το που)
Υπερβολικά υπέροχο και σε γεμίζει ενέργεια, καλή απόλαυση (προτείνεται όταν το ζευγάρι νοιώθει πεσμένο ή για καλή έναρξη)

Καλή μας όρεξη :-)

-ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ- -ΕΠΙΝΥΟΣ ΧΕΟΝ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου